Основни аксесоари

Ето поглед към нашите основни аксесоари:  какво представляват, за какво се използват и как могат да разширят Вашите възможности за диагностициране. За пълната гама от PicoScope комплекти  инструменти и аксесоари, както и техните текущи цени.

Токоизмерващи клещи

Токоизмерващите клещи са съществена допълнителна принадлежност към началния ни комплект инструменти, за да могат да се улавят сигнали и да се изобразява формата на вълната от различните компоненти. От горивната помпа и дюзите  до запалващите бобини  никога повече няма да Ви се налага да разединявате или да сваляте кабелите на компонентите.  Добавете допълнителни клещи към Вашия комплект, за да можете да улавяте сигнал едновременно от няколко дюзи.

60 A / 20 A

2000 A / 200 A

30 A

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

Измервателни кабели / кутии

Комплект 6-пътни универсални измервателни кабели

Комплектът универсални измервателни кабели улеснява свързването с компонентите. Те са предпочитани от производителите на автомобили и диагностичните  експерти и позволяват достъп до индивидуални кабели.

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

Комплект измервателни кабели

Комплектът измервателни кабели съдържа четири проводника, всеки с различен размер на конектора.   Това ви позволява да се свържете с множество сензори в отделението на двигателя на всяка кола.

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

Кутия за CAN протокола ( сериен интерфейс за предаване на данни в реално време)

Кутията за CAN интерфейса  позволява свързване на PicoScope с 16 пинов OBD(Onboard Diagnostics) порт на автомобила. Препоръчваме този метод за улавяне на сигнал от  двете сигнални линии:  CAN High and CAN Low. (виж контролиран тест AT126).

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

Аксесоари за запалването

COP сонда - сонда за сигнал от запалване тип „бобина вирху свещ”

Улавя формата на вълната на  вторичната верига за повечето системи „бобина вирху свещ” или отделна бобина за всеки цилиндър.

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

Конектор  за вторичната верига на запалването - капацитивен, тип BNC (байонетен)

MI074 е капацитивен конектор който приема сигнал около изолацията на запалващата верига без да е нужна  директна връзка с компонента. Използвайте го заедно с  HT удължителя за да разчитате няколко COP сигнала.

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

HT удължител (с 4 проводника)

Този комплект от измервателни кабели е идеален за едновременно свързване на няколко бобинни модули. Просто поставете по един кабел между всяка бобина и щепсела, поставете по един MI074 конектор на всеки извод и вашият осцилосцоп ще покаже точна форма на вълната на запалването с правилно измерване в kV.

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

Допълнителни принадлежности:

Иглени сонди

Иглените сонди пронизват  влаго  и прахоустойчивата изолация на проводниците от задната част на многоконтактните щепсели. По този начин можете да улавяте сигнали без да отстранявате проводници или да разединявате връзки. Заедно с с резервните щифтове и винтове те са една необходимост за всеки техник, работещ  в областта на диагностиката.

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

Fuse extension leads kit

Смяташ ли, че е трудно да проникнеш в определена верига?

С помощта на удължителите на предпазители на Pico можете лесно да удължите връзката с предпазителя и с това да имате достатъчно пространство за клещите

И да направите измерване на тока във веригата. Комплектът включва

ATC, mini-ATC, JCASE, и  Maxi style удължители на предпазителите.

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

1400 V Differential probe

Добавете нашата 1400 V диференциална сонда към всеки комплект и тя ще ви позволи измервания на по-високо напрежение, което е идеално за хибридните автомобили и електромобилите. Тази сонда има ширина на честотната лента от 25 MHz, с диференциални волтови обхвати от 1400 V, и е CAT III.

Всички цени в нашия сайт са с включено ДДС!

В международния сайт на Pico всички цени са без включено ДДС!

Автомобилни диагностични осцилоскопи и аксесоари

Flag Counter
Телефони за връзка: 0885572347 024918607 Е-mail: service@a-labs.bg

Design by simple solution. © PicoAuto BG 2018