Добавянето на WPS500X към вашия PicoScope разкрива нов свят на диагностика, като превръща отчитането на налягането във форма от вълни. Вътрешно-цилиндрични вълни показват проблеми с клапаните и настройката им, механични повреди, изпуснали уплътнения и блокирани каталитични конвертори.

Повечето датчици за налягане могат да измерват само в ограничен диапазон (затова имате нужда от различни типове за различни задачи). WPS500X има три диапазона в един сензор, така че е достатъчно гъвкав, за да работи точно по автомобила - налягане на горивото, налягане в трансмисията, всмукателен вакуум и дори импулси от изпускателната система.

Доставя се като пълен комплект с маркучи (компресия, гориво, вакуум, изпускане) и адаптери (изпускателна тръба, M10 / M12 / M14 конектори и универсални).

 

Комплект сензор за налягане WPS500X (по избор)

Измерване на налягането

Нашият преобразувател наналягането WPS500X е главната добавка към PicoScope комплекта точно показващ нивата на вакуум и налягане до 34.5 bar (500 паунда на квадратен инч). Съчетаването в един дисплей на графиката на налягането и сигналите от електрическите компоненти в реално време предтавлява  възможност, нямаща аналог в диагностиката. По-долу даваме пример за употребата на WPS500X. Със своите три обхвата нашият датчик е оптимизиран за измервания на налягания в широк диапазон от стойности –от компресията на цилиндрите, до положителни и отрицателни стойности  на налягане в горивния тръбопровод и пулсации на отработените газове в ауспуха. Датчикът WPS500X ви дава безценни възможности за извършване на най-разнообразни тестове.

Нищо не може да покаже компресията на двигателя както нашия датчик за налягане WPS500X.

Джоб на разширението. Всмукателният и изпускателният клапани са затворени.

Изпускателен такт. Всмукателният

клапан е затворен, изпускателният клапан е отворен.

Всмукателен такт.

Всмукателният

клапан е отворен, изпускателният клапан е затворен.

Компресия

Всмукателният и изпускателният клапани са затворени.

Свързване с PicoScope:

Когато започнете диагностичното си пътуване с PicoScope, идеята за свързване към компонентите на автомобила и четенето на техните сигнали може да ви накара да се почувствате обезсърчително. В Pico сме прекарали повече от 20 години в разбиване на митовете за диагностика, като помагаме на нашите клиенти да станат част от водещите ни специалисти в сферата на диагностиката. Отделянето на време за прочитане на това ръководство ще създаде основи за много по-широко познаване и разбиране на системите и анализиране на процесите в автомобила, което от своя страна ще доведе до по-надеждна и професионална диагностика на автомобила на вашия клиент.

Автомобилни диагностични осцилоскопи и аксесоари

Flag Counter
Телефони за връзка: 0885572347 024918607 Е-mail: service@a-labs.bg

Design by simple solution. © PicoAuto BG 2018