Тук може да свалите последната версия на нашия автомобилен диагностичен софтуер. Ако все още нямате от някои от уредите на PicoScope, може да използвате демо режима и да изпробвате възможностите му.

Свали PicoScope Automotive and PicoDiagnostics софтуер безплатно

PicoScope 6 Automotive 6.12.7

Публикуван на: Март 16 2017

Статус: Тествана и стабилна версия

Големина: 231 MB

PicoScope 6 Automotive  е най - последна версия на нашия софтуер за осцилоскопи. Тази версия е съвместима с всички PicoScopes предназначени за автоиндустрията. (PicoScope 6 може да бъде използван и без да притежавате продукт на фирмата за да може да видите възможностите му.)

Имайте предвид, че няма да  имате достъп до базата с данни,  ръководствата и примерните "правилни" вълни докато не свържете оригинален PicoScope уред.

Свали PicoScope 6 Automotive 6.12.7

Системни изисквания

Поддържани езици

Списъкът по-долу представя всички поддържани езици към момента. Има планове за добавяне на още нови в близките месеци. Към момента не е предвиден български за сметка  на сериозното количество преведени ръководства и материали, спомагащи потребителя по пътя му на обучение.

PicoScope Automotive* и PicoDiagnostics поддържани езици

Напълно поддържани езици : English, Français, Deutsch, Italiano, Español, 中文 (简体), 中文 (繁體), Čeština, Dansk, suomi, Ελληνικά, Magyar,

한국어**, 日本語,„

Norsk, Polski***, Português, română, Русский, Svenska, Türkçe

* PicoScope Automotive Ръководства на тестовете  са достъпни на: English, Français, Deutsch, Italiano, Español и Български - само от официалния дистрибутор за България Актуатор Лабс ЕООД.

Изисквания към компютъра, на който инсталирате:

Item

Минимални изисквания

Препоръчителни изисквания

Операционна система

Windows 7, 8 or 10

Windows 10

Порт

USB 1.1 compliant port

USB 2.0 or USB 3.0 compliant port

Автомобилни диагностични осцилоскопи и аксесоари

Flag Counter
Телефони за връзка: 0885572347 024918607 Е-mail: service@a-labs.bg

Design by simple solution. © PicoAuto BG 2018